Wat is APS-microstroomtherapie?

APS is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van pijnbestrijding, die valt onder de microstroom therapie.
Zij werkt erg goed bij (chronische) pijn, ontstekingen, een verzwakt immuunsysteem en klachten van depressieve aard.
De therapie werkt dus niet alleen goed op het lichamelijke vlak, maar ook op het geestelijke vlak.

APS-microstroomtherapie wordt ook met veel succes toegepast door artsen en therapeuten in pijnklinieken en ziekenhuizen.

Van pijn naar welzijn!

Pijn is een signaal van het lichaam dat er iets niet klopt. Als de pijn chronisch wordt zoals bijvoorbeeld bij reuma of migraine, verliest dit signaal zijn oorspronkelijke functie en wordt het alleen nog maar als lastig en vermoeiend ervaren.                   

Voor veel pijnklachten heeft uw arts helaas geen oplossing. Vaak worden zware, meestal verslavende pijnstillers gegeven om de pijn te onderdrukken of u krijgt het advies om er mee te leren leven.

Bij APS-microstroomtherapie wordt de pijn niet onderdrukt, maar wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. APS neemt de pijn structureel weg door het probleem op te lossen.

APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie.

De Actie Potentiaal is een commandosignaal dat alle belangrijke processen in ons lichaam aanstuurt. Dit signaal kan verzwakt zijn door een blessure, veroudering, ontsteking of slijtage. Bij het ouder worden neemt de sterkte van de Actie Potentiaal af. Klachten waar een jongere gemakkelijk overheen stapt, kan voor een ouder iemand beduidend meer moeite kosten in het hersteltraject.

Door een lichte prikkeling aan te bieden aan het lichaam wordt de lichaamseigen Actie Potentiaal nagebootst. APS (Actie Potentiaal Simulatie) spoort het lichaam aan tot aanmaak van stoffen (neurohormonen) die van grote invloed zijn op onze levenskwaliteit. Deze stoffen (b.v. lichaamseigen pijnstillers en ontstekingsremmers) zijn nodig om klachten aan te kunnen pakken en tegelijk de pijn weg te nemen of te verlichten.

Tevens is APS uniek in de mate van aanmaak van ATP (Adenosine-Tri-Phosfaat). Gemiddeld gaat de ATP-productie met zo’n 500% to 800 % omhoog. ATP is een stof die een belangrijke rol speelt bij het leveren van energie, die nodig is bij alle processen in het lichaam, zoals het functioneren van alle organen, weefselherstel, prikkeloverdracht en spieractiviteit. Het wordt dan ook niet voor niets de levensmolecule genoemd.

Wetenschappelijk aangetoonde effecten:

  • Verlichting van pijn
  • Vermindering van ontstekingen
  • Bevordering van energie
  • Beter slapen
  • Toename van beweeglijkheid
  • Toename van plaatselijke doorbloeding
  • Verhoging ATP-productie tot 800%
  • Versnelde wondgenezing en regeneratie van cellen en botten
  • Verbetering van de stemming
  • Versterking van het immuunsysteem

 

Copyright © 2014 Life Impuls. Alle rechten voorbehouden.