Resonantie-therapie MWO (MULTIWAVE OSCILLATOR)

De Multiwave Oscillator (MWO) is een vorm van resonantie-therapie afkomstig van de wetenschappers George Lakhovsky en Nikola Tesla.

De van oorsprong Russische wetenschapper George Lakhovsky (ontwerper MWO) ging er vanuit dat iedere cel in het lichaam fungeert als een zender en ontvanger. Is het lichaam ziek of uit balans, dan hebben de cellen een lagere trilling dan die ze van nature behoren te hebben.

Bied je het lichaam een breed spectrum aan frequenties aan, dat dwars door het lichaam heengaat, dan zal de beschadigde of zieke cel onmiddellijk zijn eigen frequentie hieruit oppikken en weer op zijn eigen niveau gaan trillen of resoneren. Daardoor is de cel in staat te regenereren en is snel herstel mogelijk. Lakhovsky stelde dat elke cel in het lichaam door de MWO geïnformeerd wordt en de levenskracht weer aangewakkerd wordt.

De MWO kan worden aangesloten op onder andere de Lakhovsky antennes en/of de Rife Phanotron. Deze is gevuld met heliumgas. De samenwerking met de originele Lakhovsky antennes is zeer krachtig en geeft een geweldig gevoel. Het is een hele relaxte en diepe behandeling.

Behandeling met de MWO is niet geschikt voor mensen met een pacemaker.

 

Copyright © 2014 Life Impuls. Alle rechten voorbehouden.