Nek/schouder/hoofdpijnklachten

Via een advertentie in het Weekblad van Haaksbergen kwam ik op een informatiebijeenkomst terecht waar de APS-Therapie zou worden toegelicht. Annelies hield daar een goed verhaal over microstroom en de werking hiervan.

Na een afspraak te hebben gemaakt in verband met nek/schouder/hoofdpijnklachten, heb ik 6 behandelingen gehad met onverwacht goed succes. De nekklachten had ik overgehouden van een vroegere nekhernia en hierdoor was er altijd nog irritatie in de nek/schouder, rechts met slapen. Na 2 behandelingen was er al herstel ingezet en na 4 behandelingen was de pijn weg en kon ik weer heerlijk doorslapen op beide zijden. Geen klachten meer, echt fijn is dat! Ook de hoofdpijn is weg.

Mensen, dit is een aanrader om vastzittende of chronische pijnen te laten verhelpen! 

Henk. 

 

Ik had al een hele tijd last van schouderklachten en kreeg veel behandelingen door de fysiotherapeut. Daardoor kreeg ik verlichting, maar na een tijdje kwam de pijn altijd terug op steeds dezelfde plek. Na een tip van de fysiotherapeut ben ik naar een voorlichtingsavond over APS-Therapie geweest. Ik had in het begin wel twijfels, hoe kon jij mij in een paar behandelingen helpen met mijn klachten? Heb toch besloten in therapie te gaan en misschien kon jij ook wat doen aan mijn maandelijkse heftige migraine aanvallen.

Na de eerste behandeling was ik heel moe en had donkere urine, na de tweede keer dunne ontlasting. Dat kon komen door de afvalstoffen. Mijn schouders voelden soepeler aan, niet veel gewicht meer op mijn schouders. De periode van de migraine aanval kwam, mijn lichaam gaf de signalen af en ik kreeg ook hiervoor een behandeling. Tot mijn grote opluchting zette de aanval niet door, ik hoefde voor het eerst sinds een hele tijd niet een dag lang te braken en had geen dag nodig om bij te komen. Geweldig toch?

Ik ben vol goede moed dat de aanvallen minder worden of weg zullen blijven en dat mijn schouder soepel blijft. Dit alles heb ik bereikt door APS-Therapie bij Annelies Dalenoord.

M.R.

Slijmbeursontsteking schouder

Ervaring Jeannet:

Ik heb van Annelies een APS behandeltraject van 6 behandelingen gehad voor een pijnlijke slijmbeursontsteking in mijn schouder met uitstraling naar de elleboog. In april was de diagnose door de arts gesteld en moest de ontsteking met rust genezen.

In juli ben ik naar Annelies gegaan voor APS-therapie omdat de klachten nog steeds niet over waren. De pijn in de elleboog was na 2 behandelingen zo goed als weg. Na de daarop volgende behandelingen was de pijn in mijn schouder ook bijna helemaal weg. Heerlijk om weer pijnloos te kunnen bewegen met mijn schouder, dankzij APS-therapie.

Jeannet.

 

Ervaring Jörgen:

Via een Facebook advertentie kwam ik bij Annelies terecht. En omdat ik een slijmbeursontsteking had in de schouder heb ik een afspraak gemaakt. Want ik kon mijn arm niet meer optillen en zat 3x daags aan de Diclofenac, zware pijnstillers. Na 2 behandelingen was ik van de Diclofenac af en kon de arm alweer een heel eind optillen. Na 6 behandelingen was ik pijnvrij en kon ik de arm weer normaal gebruiken. 

Jörgen (december 2018)

Rugpijn

In 2012 begon ik last te krijgen van mijn onderrug. Na het doen van klusjes of na het tennissen had ik vaak pijn. Ik kwam daardoor 's ochtends moeilijk mijn bed uit en soms straalde het zelfs uit naar mijn rechterbeen. Via mijn ouders kwam ik in aanraking met de methode van de APS-therapie. Ik kon direct bij Annelies terecht en na ongeveer 6 behandelingen was de pijn helemaal weg. Ik kon weer vrijuit sporten zonder last te krijgen van mijn rug. Voor mij heeft deze therapie heel positief uitgepakt!

Dorien, 23 jaar.

Knieklachten

Hallo Annelies,

Ik wil je even laten weten, dat ik de Vierdaagse Nijmegen probleemloos, wat betreft mijn knie in ieder geval, heb uitgelopen. Wél had ik blaren en een vervelende drukplek op mijn voet, maar mijn knie heb ik niet gevoeld. Dankzij APS natuurlijk!!!

Groetjes, Mathilde.

Tandwortelontsteking

Begin november 2012 bij mijn tandarts geweest omdat ik heel veel last had van mijn kaak. Er werd een foto gemaakt en ik bleek een tandwortelontsteking te hebben. Toen ik dit hoorde zag ik me al bij de kaakchirurgie. Ik begon alweer te hyperventileren alleen al bij die gedachte. Uit verhalen en ervaringen die ik hierover gehoord en gelezen had, stond ik hier echt niet op te wachten (wie wel...?).

's Avonds kwam ik voor mijn wekelijkse sportuurtje bij fysio Fysik in Haaksbergen en las ik over APS-therapie, waarmee ontstekingen behandeld kunnen worden. Hiernaar geïnformeerd en ik kon dezelfde week nog bij Annelies terecht. Toch altijd het proberen waard? Wel met de gedachte "eerst zien, dan geloven". Na 2 behandelingen kwam ik er al achter dat de gang naar de kaakchirurg mij bespaard bleef. Na 6 behandelingen, die overigens absoluut niet belastend waren, en de hele fijne begeleiding van Annelies, durf ik te zeggen/schrijven dat ik genezen ben aan mijn kaak. Ik zal het eenieder aanraden.

Annelies, heel veel succes met de APS en als het aan mijn publiciteit ligt, zullen er nog velen volgen.

Groeten, Nel Slotman. 

Achillespees

Ik ben bij Annelies geweest voor APS-therapie omdat ik last had van mijn achillespezen. Met fysiotherapie is het wel beter geworden, maar door middel van APS is het herstelproces veel sneller gegaan. Na 6 APS behandelingen heb ik bijna geen fysiotherapie meer nodig gehad en ben ik genezen. Ik kan weer normaal lopen en ook weer sporten.

Bedankt!! Fred.

Lage rugpijn

In eerste instantie was ik wat angstig over wat mij te wachten stond. Ik loop al zo'n 7 jaar met chronische pijn in mijn onderrug. Ik heb door de jaren heen namelijk al heel wat verschillende behandelingen gehad. Af en toe pijnlijk en zonder het gewenste resultaat. Na een aantal behandelingen van 2x per week, merkte ik duidelijk verbetering. Ik ben sindsdien erg stabiel in mijn onderrug en heb er absoluut baat bij gehad.

Groetjes, Anoma 

Hielspoor

Een paar jaar geleden kreeg ik ineens last van hielspoor, een zeer pijnlijke aandoening van de pezen onder de voet. Na een poosje doormodderen heb ik enige malen de fysiotherapeut bezocht, stevige schoenen gedragen en zooltjes laten aanmeten. Dit alles gaf weliswaar wat verlichting, maar al met al heeft het zeker 6 maanden geduurd voordat ik klachtenvrij was. 

Toen ik vorig jaar opnieuw pijn kreeg onder mijn andere voet, vond ik dan ook meteen dat ik voor een alternatieve therapie zou kiezen, waardoor ik hopelijk eerder van de, opnieuw, stekende pijnen verlost zou zijn. Via via kwam ik in contact met Annelies Dalenoord en haar APS-therapie en besloot te ervaren wat APS voor mijn hielspoorpijn zou kunnen betekenen.

Na de eerste behandeling, die echt geheel pijnloos was, merkte ik weinig verschil. Annelies stelde voor om een intensieve behandeling in te zetten, wat inhield dat ik 3x per week APS zou krijgen. Na 3 behandelingen voelde ik wel degelijk resultaat: ik had minder pijn en voelde me fitter. Na anderhalve week was ik geheel klachtenvrij, dankzij deze therapie. Ik zal dan ook iedereen aanraden om voor APS-therapie te kiezen als vorm van pijnbestrijding en uiteindelijk genezing van zo'n pijnlijke hielspoor.

Carla Kuipers.

Tennisarm

Ik ben Yvonne Lenoir, pianiste, geef vooral veel les, maar speel zelf natuurlijk ook veel piano. Twee jaar geleden had ik veel last van een (al jaren sudderende) chronische tennisarm en kon daardoor ook nauwelijks pijnloos pianospelen. Veel dingen geprobeerd om er vanaf te komen, maar telkens lukte dit niet.

Via een vriendin ben ik met Annelies in contact gekomen en hoewel ik er eigenlijk niet veel vertrouwen in had, ben ik toch bij haar in behandeling gegaan, met de gedachte "baat het niet, dan schaadt het niet". De eerste paar keren merkte ik nog niet zoveel, na de 4e of 5e keer ging het al beter. En ik denk dat ik in totaal 8 keer geweest zal zijn, toen was mijn tennisarm over. En ik heb er nooit meer last van gehad.

Hartelijke groeten, Yvonne.

Whiplash/hoofdpijn/rugpijn

Ik kwam bij APS-therapie terecht via mijn fysiotherapeut, die mij naar Annelies doorverwees. Ik had al lange tijd veel pijnklachten waar ik niet vanaf kwam. Vooral hoofdpijn, lage rugpijn en pijn in de nek, o.a. ten gevolge van een whiplash. Ook had ik veel last van koude handen en voeten. Na enkele therapiesessies kon ik al verschil merken, mijn hoofdpijn werd minder. Toen ik helemaal klaar was had ik nog maar heel af en toe hoofdpijn in plaats van dagelijks. Mijn handen en voeten waren warmer en mijn rug en nek deden een stuk minder pijn. Het is heel prettig dat je er niks van voelt, vooral omdat ik al meerdere dingen had geprobeerd om van de pijn af te komen, zoals pijnbestrijding in het ziekenhuis en alternatieve therapie. Hierbij werden naalden gezet in de pijnlijke plekken, wat allesbehalve prettig was. 

Groetjes, Ellen.

 

Copyright © 2014 Life Impuls. Alle rechten voorbehouden.