Hielspoor

Een paar jaar geleden kreeg ik ineens last van hielspoor, een zeer pijnlijke aandoening van de pezen onder de voet. Na een poosje doormodderen heb ik enige malen de fysiotherapeut bezocht, stevige schoenen gedragen en zooltjes laten aanmeten. Dit alles gaf weliswaar wat verlichting, maar al met al heeft het zeker 6 maanden geduurd voordat ik klachtenvrij was. 

Toen ik vorig jaar opnieuw pijn kreeg onder mijn andere voet, vond ik dan ook meteen dat ik voor een alternatieve therapie zou kiezen, waardoor ik hopelijk eerder van de, opnieuw, stekende pijnen verlost zou zijn. Via via kwam ik in contact met Annelies Dalenoord en haar APS-therapie en besloot te ervaren wat APS voor mijn hielspoorpijn zou kunnen betekenen.

Na de eerste behandeling, die echt geheel pijnloos was, merkte ik weinig verschil. Annelies stelde voor om een intensieve behandeling in te zetten, wat inhield dat ik 3x per week APS zou krijgen. Na 3 behandelingen voelde ik wel degelijk resultaat: ik had minder pijn en voelde me fitter. Na anderhalve week was ik geheel klachtenvrij, dankzij deze therapie. Ik zal dan ook iedereen aanraden om voor APS-therapie te kiezen als vorm van pijnbestrijding en uiteindelijk genezing van zo'n pijnlijke hielspoor.

Carla Kuipers.

Copyright © 2014 Life Impuls. Alle rechten voorbehouden.