Nek/schouder/hoofdpijnklachten

Via een advertentie in het Weekblad van Haaksbergen kwam ik op een informatiebijeenkomst terecht waar de APS-Therapie zou worden toegelicht. Annelies hield daar een goed verhaal over microstroom en de werking hiervan.

Na een afspraak te hebben gemaakt in verband met nek/schouder/hoofdpijnklachten, heb ik 6 behandelingen gehad met onverwacht goed succes. De nekklachten had ik overgehouden van een vroegere nekhernia en hierdoor was er altijd nog irritatie in de nek/schouder, rechts met slapen. Na 2 behandelingen was er al herstel ingezet en na 4 behandelingen was de pijn weg en kon ik weer heerlijk doorslapen op beide zijden. Geen klachten meer, echt fijn is dat! Ook de hoofdpijn is weg.

Mensen, dit is een aanrader om vastzittende of chronische pijnen te laten verhelpen! 

Henk. 

 

Ik had al een hele tijd last van schouderklachten en kreeg veel behandelingen door de fysiotherapeut. Daardoor kreeg ik verlichting, maar na een tijdje kwam de pijn altijd terug op steeds dezelfde plek. Na een tip van de fysiotherapeut ben ik naar een voorlichtingsavond over APS-Therapie geweest. Ik had in het begin wel twijfels, hoe kon jij mij in een paar behandelingen helpen met mijn klachten? Heb toch besloten in therapie te gaan en misschien kon jij ook wat doen aan mijn maandelijkse heftige migraine aanvallen.

Na de eerste behandeling was ik heel moe en had donkere urine, na de tweede keer dunne ontlasting. Dat kon komen door de afvalstoffen. Mijn schouders voelden soepeler aan, niet veel gewicht meer op mijn schouders. De periode van de migraine aanval kwam, mijn lichaam gaf de signalen af en ik kreeg ook hiervoor een behandeling. Tot mijn grote opluchting zette de aanval niet door, ik hoefde voor het eerst sinds een hele tijd niet een dag lang te braken en had geen dag nodig om bij te komen. Geweldig toch?

Ik ben vol goede moed dat de aanvallen minder worden of weg zullen blijven en dat mijn schouder soepel blijft. Dit alles heb ik bereikt door APS-Therapie bij Annelies Dalenoord.

M.R.

Copyright © 2014 Life Impuls. Alle rechten voorbehouden.